Indirekt music & art festival

Svim prijateljima Muzeja – Museo Lapidarium,

s velikim veseljem Vas pozivamo da nam se u petak, 12/5/2017 s početkom u 19 h, pridružite na predstavljanju glazbeno – umjetničkog festivala INDIREKT!

Indirekt_plakat

O INDIREKT FESTIVALU

U suradnji s Kulturno – umjetničkom udrugom “Manufaktura snova”, želja nam je predstaviti jedan drugačiji festival koji će svojim sadržajem, publici pružiti drugačiju atmosferu doživljaja. Riječ je o glazbeno – umjetničkom festivalu koji za sobom bilježi već petu godinu za redom, uspješnu realizaciju i iznimnu posjećenost publike. Kroz koncept promoviranja nezavisne ‘indie’ scene – od koncerata ‘indie’ glazbe, street art umjetnosti do izložbi i književnosti – Indirekt potiče jačanje kolektivne društvene svijesti o važnosti ovakvog festivala na našem području. Promoviranjem perspektivnih i mladih umjetnika nezavisne scene Indirekt nastoji našoj, a i stranoj publici, predstaviti autore koje dosad nije imala prilike čuti i vidjeti.

S godinama svog tradicionalnog održavanja na području Grada Umaga, festival je prepoznat i od strane međunarodne publike, a sve većim brojem gostovanja u različitim inozemnim gradovima, Indirekt se iz godine u godinu širi međunarodnom scenom i privlači sve veći broj posjetitelja.

Organizacijom ovog festivala u Muzeju – Museo Lapidarium, želimo pružiti dodatnu kvalitetu sadržaja našem gradu u ‘predturističkoj’ sezoni, a našim sugrađanima i ostalim posjetiteljima predstaviti jedan drugačiji vid umjetnosti kroz promociju mladih i nezavisnih umjetnika.

Organizator warm up-a: Muzej – Museo Lapidarium u suradnji s Kulturno – umjetničkom udrugom “Manufaktura snova”

Voditeljica warm up-a: mag. cult. Dina Kamber

‘Warm up ‘događaj organiziran je u suradnji s Muzejom – Museo Lapidarium,a sponzoriran od strane USORA GRADNJA d.o.o., Feroaluminij Pazin i Laser Line d.o.o. Umag //

Usora gradnja
feroaluminij-logo-page-001_web
laser line